Optreden met Nederlands Symfonie Project

Op vrijdag 24 en zaterdag 25 augustus treed ik op met een nieuwe gedichtencyclus speciaal geschreven voor het Nederlands Symfonie Project.

  • Vrijdagavond 24 augustus in de Eusebius kerk in Arnhem,
  • Zaterdagavond 25 augustus in De Duif in Amsterdam.

Een speciale selectie van conservatoriumstudenten speelt stukken van Hendrik Andriessen (Ricercare), Rachmaninov (Vierde Pianoconcert) en Sjostakovitsj (Vijfde Symfonie). Dansers van het ArtEZ conservatorium in Arnhem tonen een choreografie bij Ricercare. Ik draag bij ieder stuk een gedicht voor, met als overkoepelend thema isolement. De drie gedichten reageren op de verhalen over het ontstaan van de muziekstukken en werden een soort persoonlijk afscheid van de 20e eeuw.

Wees welkom!  Hier meer info over kaartverkoop.